طراحی دکوراسیون سالن زیبایی، علاوه بر جذابیت و لوکس شدن، حس آرامش و خوشایندی را به مشتری انتقال میدهد. از آنجایی که سالنهای زیبایی متعددی در هر شهر وجود دارد، دیزاین شیک سالن زیبایی میتواند به جذب مشتری نیز کمک بسیاری کند. اگر تصمیم دارید یک سالن زیبایی افتتاح کنید و یا قصد تغییر دیزاین سالن خود را دارید، به شما توصیه میکنیم این مقاله از سری مقالات ایران لایت را تا انتها مطالعه فرمایید.
طراحی دکوراسیون قسمتهای اداری سالن زیبایی
بخشهای مدیریت، پذیرش و مشاوره جزء قسمتهای اداری یک سالن زیبایی محسوب میشوند که طراحی اصولی و مناسب آنها میتواند تأثیر مثبتی در رضایت مراجعین ایجاد کند. در ادامه به بررسی دکوراسیون این بخشها میپردازیم.
طراحی دکوراسیون بخش مدیریت سالن زیبایی
در طراحی دکوراسیون سالن زیبایی باید بخش مدیریت را در قسمتی قرار داد تا مدیر بهراحتی به تمام بخشهای دیگر مشرف باشد. همچنین چون مشتریان برای عقد قراردادها به مدیریت مراجعه میکنند، پس این بخش باید در دسترس مراجعین قرار بگیرد.
طراحی دیزاین قسمت پذیرش
وقتی مشتری برای تعیین وقت خدمات مورد نیاز خود به سالن زیبایی مراجعه میکند، در ابتدا باید به بخش پذیرش (که مسئولیت داخلی سالن را عهدهدار است) برود. دیزاین و طراحی شیک این بخش، در کنار مبلمان و سایر المانها میتواند تأثیر زیادی در جلب توجه مشتری داشته باشد.
طراحی دکوراسیون قسمت مشاوره سالن زیبایی
بخش مشاوره در سالنهای زیبایی اغلب در کنار بخش پذیرش مستقر میشود و مکمل آن است. مشاور در این بخش، روبهروی مراجعهکننده مینشیند و کاتالوگها، نمونهکارها و مشاورههای لازم را در مورد خدمات زیبایی به مشتری ارائه میدهد؛ بنابراین باید سبک چیدمان مبلها و رنگ محیط بهگونهای باشد که فضای صمیمی و دوستانه ایجاد کند تا مشتری احساس راحتی داشته باشد.
طراحی دکوراسیون بخش زیبایی
قسمتهای زیبایی یک سالن شامل بخشهای عروس، پیرایش و آرایش، قسمت کار با مواد گوناگون و بخش ماساژدرمانی است که قصد داریم طراحی دکوراسیون سالن زیبایی در این بخشها را برایتان شرح دهیم.
بخش عروس
برای سالن عروس چون اغلب همراه هم دارد، باید یک فضای بزرگتر اختصاص داده شود. تمام وسایل آرایشی مورد نیاز بایستی در دسترس و نزدیک به موقعیت عروس قرار بگیرد. نورپردازی باید بهصورت مستقیم به صورت عروس انجام شود تا ایجاد سایه نکند.
بخش پیرایش و آرایش
در بخش پیرایش و آرایش چون هر روزه مشتریان زیادی مراجعه میکنند، باید کمدهایی مرتب برای نگهداری وسایل آرایشی و بهداشتی قرار داده شود. همچنین صندلیها با توجه به فضای سالن و راحت انتخاب گردد.
بخش کار با مواد
بخش کار با مواد شامل لاین ناخنکاری، رنگ مو و اپیلاسیون میشود. برای طراحی دکوراسیون سالن زیبایی در بخش کار با مواد باید دقت فراوانی انجام شود. بهتر است برای نگهداری وسایل، از قفسههای روباز استفاده نگردد. کمدهای بزرگ و کشوهای زیاد با رنگ روشن برای این لاین گزینه مناسبی است.
بخش ماساژدرمانی
مبلمان این بخش از سالن زیبایی باید از متریال باکیفیتی انتخاب شود. استفاده از نورپردازی و رنگهای ملایم برای این لاین بسیار آرامبخش است.
نکات مهم در طراحی دکوراسیون سالن زیبایی
سالنهای زیبایی، محیطی بهدور از ناراحتی و استرس هستند که باید برای پرسنل و مشتریان، احساس آرامش را فراهم کنند. برای دستیابی به این هدف باید نکات زیر را در طراحی دکوراسیون سالن زیبایی مورد توجه قرار داد.
- سبک مناسب را برای سالن زیبایی انتخاب کنید.
- از تأثیر رنگ در دیزاین سالن زیبایی غافل نشوید.
- نورپردازی در سالن زیبایی اهمیت ویژهای دارد.
- چیدمان وسایل و هماهنگی المانها باید مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه، به توضیح هر یک از موارد فوق میپردازیم.
سبک مناسب را برای سالن زیبایی انتخاب کنید
برای طراحی دکوراسیون داخلی سالنهای زیبایی، سبکهای گوناگونی وجود دارد. انتخاب سبک، به سلیقهٔ مدیران و فرهنگ منطقه بستگی دارد. انواع سبکهای مناسب برای طراحی دکوراسیون سالن زیبایی شامل موارد زیر است:
سبک کلاسیک
این سبک اغلب برای فضاهای بزرگ با سقفهای بلند کاربردی است. در این سبک، ترکیب رنگهای طیف چوب در کنار رنگهای دیگری همچون طلایی، کرم و سفید جلوهٔ بسیار زیبایی ایجاد میکند. مبلمان، صندلیها، کانتر پیشخوان و سایر وسایل این سبک اغلب چوبی و با حکاکیها و لمسه کاریهای زیبا انتخاب میشود.
سبک مدرن
از بارزترین ویژگیهای سبک مدرن میتوان به سادگی و استفاده از اشکال هندسی اشاره کرد. بهرهگیری از آینهها با شکلهای خاص و صندلیها و میزهای مدرن میتواند فضای زیبا و خیره کنندهای برای سالن ایجاد کند. سبک مدرن اغلب ساده و بدون شلوغکاری اضافی است، اما برای طبیعی کردن فضا میتوانید از گل و گیاه یا گرینوال استفاده کنید.
ازتأثیر رنگ در طراحی دکوراسیون سالن زیبایی غافل نشوید!
رنگها، از جمله عوامل بسیار مؤثر در زیباسازی فضای سالن زیبایی هستند که تأثیر مثبتی روی ذهن افراد میگذارند. بهرهگیری از رنگهای سفید و طوسی روشن با ترکیب رنگهای خاصی مثل سبز، یاسی، گلبهی، قرمز، صورتی و آبی آسمانی میتواند فضای گرمی خلق کند.
نورپردازی در سالن زیبایی اهمیت ویژهای دارد
برای دلباز نشان دادن محیط سالن زیبایی، نورپردازی اهمیت خاصی دارد. بهترین رنگ برای سالنهای زیبایی، نورهای سفید و زرد است که رنگ طبیعی پوست را نشان میدهد. البته بهتر است از ترکیب رنگهای دیگری در نورپردازی تزیینی نیز برای زیباسازی سالن استفاده شود. این نکته را در طراحی دکوراسیون سالن زیبایی باید مورد توجه قرار دهید که نورپردازی لاینهای مختلف سالن با یکدیگر متفاوت باشد؛ بهعنوان مثال بخش پیرایش و آرایش باید نور بسیار قوی و روشن داشته باشد، در عوض برای بخش ماساژ یا مشاوره میتوانید از نورهای ملایمتر که آرامبخش است، استفاده کنید.
چیدمان وسایل و هماهنگی المانها باید مورد توجه قرار بگیرد
اولین نکته برای چیدمان وسایل در سالن زیبایی این است که از میز، صندلی و کنسولهای بزرگ که فضای زیاد اشغال میکند، پرهیز نمایید. هدف از طراحی دکوراسیون سالن زیبایی، احساس رضایت و راحتی در مشتری است؛ بنابراین لاینهای مختلف را از هم تفکیک کنید. برای این کار میتوانید از پارتیشن نیز بهره بگیرید. همچنین به جای استفادهٔ بیش از حد از پوسترهای آرایشی و مدل مو، میتوانید از تابلوهایی که عکس طبیعت دارند و آرامشبخش هستند، برای تزیین دیوار استفاده نمایید.
کلام پایانی
در این مقاله در مورد طراحی دکوراسیون بخشهای مختلف سالنهای زیبایی صحبت کردیم. تأثیر عواملی مثل نورپردازی، چیدمان وسایل و رنگ را برای خلق یک دیزاین شیک عنوان نمودیم. اگر در زمینهٔ طراحی دکوراسیون سالن زیبایی سؤالی دارید، میتوانید از راهنماییهای کارشناسان ما استفاده کنید.