ایران لایت

دکوراسیون داخلی سبک نئوکلاسیک چیست؟

سبک نئوکلاسیک
آنچه در این مقاله می‌خوانید...

دنیای مدرن امروز و تنوع گسترده محصولات، دست شما را برای ایده پردازی و دکور کردن منزل و محیط کارتان باز گذاشته است. برای این کار، کافی است با سبک های دکوراسیون داخلی آشنایی لازم را داشته باشید تا بتوانید از میان سبک های برگزیده، محبوب ترین ها را برای خود انتخاب کنید.

برای مثال، اگر به دکوراسیون مدرن علاقه مند هستید، با آشنایی با این سبک می فهمید که استفاده از اکسسوری های چوبی منبت کاری شده در محیط منزل شما جایی ندارد. یا اگر به دکوراسیون مدیترانه ای علاقه مند باشید، به خوبی مطلع هستید که این سبک عطر شکوفه های بهاری را با تم های رنگی ملایم و آرام بخش در محیط منزل شما منتشر می کند.

پس آشنایی با سبک های دکوراسیون داخلی، به شما کمک می کند تا با شناخت نیاز اصلی خود، دست به خرید و طراحی منزلتان بزنید.

در این مقاله، می خواهیم سبک دیگری از دکوراسیون را با نام “نئوکلاسیک” به شما که در دکور کردن منزلتان بسیار سخت سلیقه هستید، معرفی کنیم. برای آشنایی با این سبک و ایده گرفتن از آن، کافی است تا پایان همراه ما باشید.

دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک چیست

سبک نئوکلاسیک را بشناسیم

خبر خوش برای کسانی که تمایل دارند از چیدمان کلاسیک در دنیای مدرن استفاده کنند:

سبک نئوکلاسیک، دکوراسیون کلاسیک شما را به شیوه ای نوین به تصویر می کشد. در این سبک، علاوه بر حفظ ارزش های یک دکوراسیون نوستالژیک و کلاسیک، سعی می شود آرایش و تصویر سازی به گونه ای باشد که در دنیای مدرن جای داشته باشد. دیگر خبری از شلوغی های چیدمان کلاسیک اصیل در این سبک نیست.

برای آشنایی بیشتر با این سبک، مثالی می زنیم: در معماری نئوکلاسیک، نما و دکوراسیون داخلی ساختمان در عین عظمت و بزرگی، از سادگی زیبایی برخوردار است. به عبارت دیگر، عظمت و بزرگی دکوراسیون کلاسیک با ظرافتی خاص حفظ می شود.

در ادامه، به طور مفصل به این موضوع می پردازیم که چه چیزی به صورت مشخص این دکوراسیون را به نمایش می گذارد و چطور می توانیم اکسسوری های مناسب را انتخاب کنیم تا سبک نئوکلاسیک به تصویر کشیده شود.

آیا خانه های آپارتمانی را می توان به سبک نئوکلاسیک دیزاین کرد؟

بله، می توان از سبک نئوکلاسیک برای دیزاین خانه های آپارتمانی استفاده کرد. برای این کار، باید به بایدها و نبایدهای این سبک توجه کنید.

نکاتی برای دیزاین آپارتمان به سبک نئوکلاسیک

  • نورپردازی: برای عمق دادن به فضاهای کوچک و بلندتر دیده شدن سقف، از نورپردازی مناسب استفاده کنید.
  • پنجره ها: پنجره ها را قدری بلندتر از حد معمول در نظر بگیرید و از پرده های عمودی بلند برای افزایش ارتفاع فضا استفاده کنید.
  • اکسسوری ها: از اکسسوری های ساده و مینیمال استفاده کنید. شلوغی چیدمان کلاسیک در سبک نئوکلاسیک جایی ندارد.
  • دیوارها، کف و پنجره ها: می توانید دیوارها، کف و پنجره ها را ساده نگه دارید و برای ایجاد حس کلاسیک، از یک مبل با منبت کاری ظریف و پارچه ای از ابریشم با طرح های محدود و حساب شده استفاده کنید.
پنجره های بلند در سبک نئوکلاسیک

انتخاب رنگ

  • برای انتخاب رنگ، باید به چیدمان مدرن و کلاسیک به طور همزمان توجه داشته باشید.
  • از رنگ های بنفش و آبی تیره کاربنی که هیچ ارتباطی با دکوراسیون کلاسیک و مدرن ندارند، استفاده نکنید.
  • از رنگ های طبیعی مانند خاکستری، بژ، کرم و سفید برای اکسسوری ها و المان های اصلی منزل استفاده کنید.
  • برای تزریق رنگ به محیط و رسیدن به دکوراسیون کلاسیک، از رنگ های نقره ای، طلایی و سبز استفاده کنید.
  • استفاده از رنگ های خنثی برای چیدمان مدرن و ترکیب آن با رنگ های اشرافی مثل سبز برای رسیدن به اصالت دکوراسیون کلاسیک، بسیار مهم است.
  • هر چقدر سایه و روشن کردن رنگ ها بیشتر به کار گرفته شود، از شلوغی چیدمان کلاسیک در ایده پردازی نئوکلاسیک شما کاسته می شود.

نکات جایگزین

  • می توانید به جای منبت کاری روی چوب و هنر لمسه دوزی با گل میخ های الماسی شکل، از پارچه های تک رنگ با چوب های ظریف خوش نقش و نگار استفاده کنید.
  • این کار اصالت دکوراسیون کلاسیک را با سادگی مدرن ترکیب می کند و سبک نئوکلاسیک را به تصویر می کشد.
رعایت هارمونی رنگ ها در سبک نئوکلاسیک

نکاتی در راستای دکوراسیون نئوکلاسیک

  • به هیچ عنوان از مبلمان با گل های درشت و وسایل تزئینی بزرگ در این چیدمان استفاده نکنید.
  • از رنگ های طبیعی با در نظر گرفتن سایه و روشن بودن آنها در زمان چیدمان استفاده کنید. برای مثال، می توانید مبل را با رنگ تیره انتخاب کنید و کوسن ها را از همان تم رنگی ولی روشن تر انتخاب کنید.
  • استفاده از رنگ های براق و پر زرق و برق در دکوراسیون نئوکلاسیک ممنوع است.
  • گچ بری ساده در کنار آینه ها و الگوهای کلاسیک از ویژگی های ضروری نئوکلاسیک به حساب می آید، اما باید با احتیاط و حساب شده باشد تا محیط خیلی شلوغ نشود.
  • بهتر است کف اتاق پارکت باشد و پرده ها ساده و از جنس مخمل یا کتان انتخاب شوند.
  • هر چقدر گچ کاری های روی سقف، ستون و کنار آینه ساده تر باشد و از تم رنگی خاصی استفاده نشود، کار بهتر به پایان می رسد. به عبارت دیگر، گچ بری می تواند وجود داشته باشد، اما باید سفید رنگ باشد.
  • در صورت وجود شومینه، نیازی به حذف آن نیست. می توانید با استفاده از یک قاب عکس چوبی ساده، فضای بالای آن را به سبک مدرن دیزاین کنید تا سبک نئوکلاسیک به تصویر کشیده شود.
استفاده از فضای خالی دیوار در سبک نئوکلاسیک

کلام آخر برای معرفی سبک نئوکلاسیک

همان طور که اشاره شد، سبک نئوکلاسیک بر پایه دو سبک کلاسیک و مدرن پدید آمده است. با این تفاوت که دیگر خبری از شلوغی اکسسوری های استفاده شده در سبک کلاسیک نیست و از سمت دیگر، فضا بدون رنگ و بسیار ساده به سبک مدرن چیدمان نمی شود. نئوکلاسیک با حفظ هارمونی رنگ و با احترام به سبک کلاسیک، از ایده های چشم نواز خود پرده بر می دارد.

شما می توانید از این سبک در اتاق خواب، اتاق نشیمن، اتاق کار و حتی سرویس های بهداشتی خود استفاده کنید. تنها کافی است رنگ ها و طرح ها را به خوبی بشناسید. هر چقدر عناصر استفاده شده از مواد طبیعی مانند چوب و سنگ در دکوراسیون داخلی بیشتر باشد، شما موفق تر خواهید بود.

دیوار پوش طرح چوب، کاغذ دیواری طرح سنگ و آجر، کابینت های طرح رومی، کابینت چوبی، پرده های سفید و توری برای اتاق خواب، نورهای هالوژن و لوستر های کلاسیک برای اتاق خواب و فرش های ایرانی برای اتاق پذیرایی، بخشی از انتخاب های شما برای دکوراسیون نئوکلاسیک هستند.

امید است مطالب ارائه شده توانسته باشد نظر شما را برای آشنایی با سبک دیگری از دکوراسیون داخلی جلب کرده باشد و بهترین ها را در قاب منزل خود از این پس شاهد باشید.

مکعب طلایی ایران لایت
تیم تولید محتوای ایران لایت

ما به عنوان تیم تولید محتوای ایران لایت، تلاش خودمان را می‌کنیم تا بهترین و کاربردی ترین محتوا‌ها را برای شما بنویسیم. تنها داشتهٔ ما، توجه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاه لایت
با بخش های مختلف فروشگاه لایت آشنا شوید.

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید.

پیدا کردن راحت محصول با
دسته بندی محصولات
کمک گرفتن از مشاوران لایت در
پشتیبانی
انتخاب بهتر با
بررسی محصولات
در دسترس بودن خدمات در
حساب کاربری